Kundvagn
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Välj valuta
Version:
E-butik Flex (6.5)
Flaggor»

Beachflags

Klicka här läsa mer om våra billiga beachflags


Beachflag har alltid varit vår mest populära flagga. Beachflag har en höjd som gör att väldigt få missar den och dessutom har alla beachflags mycket snygg och stilig design. Trycket på beachflaggor syns även mycket bra på baksidan av beachflaggan men tänk på att texten blir svårläst från baksidan eftersom den blir spegelvänd.

Beachflaggor har faktiskt många olika namn varvid de två vanligaste är beachflaggor och strandflaggor. Beachflaggor har blivit så populära för att de kan användas året runt och kan placeras på nästan vilket underlag som helst. Det finns sex helt olika fästen till beachflaggor varav det vanligaste är jordskruven. Med det fästet kan man placera flaggan i sand, gräs eller rent av snö. Ett vanligt fäste för alla underlag är parasollfoten som man fyller med vatten eller sand så att den står stabilt, sedan sätter man bara ner sin beachflag. Parasollfoten kan mycket väl ersätta jordskruven men många anser att foten tyvärr ser ganska klumpig ut. Vill man ha sin beachflag inomhus så går det alldeles utmärkt så länge man har högt till tak. Ska du ha beachflaggor inomhus så rekommenderar vi att du köper kryssfoten eftersom den har en snygg och lockande design. Fästet fungerar även bra utomhus ifall man köper till en vattenpåse som tyngd.

Beachflaggor är inte känsliga för kyla och passar därför utmärkt på exempelvis skidorter, då behöver man bara köpa till ett snöspjut.

För att skapa en tryckfil till beachflag så laddar du först hem mallen som finns under produktbeskrivningen. Den öppnar du sedan i ett vektorprogram som exempelvis Illustrator. Hur du sedan designar din flagga är upp till dig, om du vet hur du vill ha det men inte behärskar mjukvaran för att skapa tryckfilen till beachflaggan så kan vi hjälpa dig. Det kostar 450 kr per påbörjad halvtimme, för mer info så är du välkommen att kontakta oss.

Vi har också många andra flaggor än beachflags, du hittar flaggkategorin i menyn till vänster.

BeachFlag 230, Indoor Kit
BeachFlag 230, Indoor Kit
Liten BeachFlag med inomhusfot och väska.
Artikelnr: w7232_IN
1135,00 sek Se mängdrabatt »
Antal:
    
BeachFlag 230, Mast & Flagga
BeachFlag 230, Mast & Flagga
Liten och smidig flagga som passar
lika bra inne som ute.
Artikelnr: w7232
995,00 sek Se mängdrabatt »
Antal:
    
BeachFlag 350 mast & flagga
BeachFlag 350 mast & flagga
Inte störst och inte minst, men
precis lagom.
Artikelnr: w700_350
1385,00 sek Se mängdrabatt »
Antal:
    
BeachFlag 500 mast & flagga
BeachFlag 500 mast & flagga
Vår största flagga som även är den populäraste för den som vill synas.
Artikelnr: w700
1885,00 sek Se mängdrabatt »
Antal:
    
Nyhetsbrev
Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
rollup-kungens betalningsalternativ