Infosidor
  Rollup-Kungen firar 10 år!
  Vi firar 10 år på nätet!
  Klicka här för att
  läsa mer
  1. Lägg i kundvagn
  2. Skicka beställning
  3. Ladda upp filer
  Kundvagn
  Kundvagnen är tom
  Sök artiklar
  Välj valuta
  Version:
  E-butik Flex (6.5)

   

  Låga priser, hög kvalitet och snabba leveranser ger nöjda kunder!  

  Vi har många kunder, allt från enskilda företag till stora bolag. Nedan kan du läsa om mycket nöjda kunder som vi har pratat med

  Andreas Sjögeren

   

  Plan Sverige satsar på displayprodukter från Rollup-Kungen

  Faddergalan i TV4 fungerade under många år som Plan Sveriges huvudsakliga plattform för fadderrekrytering, men allt fler konkurrerande galor urholkade konceptet. Det gav Andreas Sjögren och hans kollegor möjlighet att tänka om och satsa på nya sätt att synas. En del i den nya given har varit att åka runt landet och ordna fadderträffar och seminarier. Till dessa har Plan Sverige satsat på att bygga upp en bas med displayprodukter från Rollup-Kungen.
  – Vi är väldigt nöjda och har rekommenderat andra att också anlita Rollup-Kungen, säger Andreas. Läs mer»

  tipsa vänner

  Isa Alariksson

   

  Däcktillverkare som gärna rullar uppåt

  Isabell Alariksson jobbar som marknadsassistent på Nokian Tyres som använder mycket rolluper och banderoller i marknadsföringen. Om Rollup-Kungen.se har Isabell bara gott att säga:

  – De är effektiva och levererar! Sedan går det alltid att diskutera om du vill ha något specialgjort. Då försöker de alltid lösa det på något sätt. Senast beställde jag 160 rolluper. Det gick fort och fungerade alldeles utmärkt! Läs mer»

  tipsa vänner

  Touratech

   

  Äventyrare flaggar för Rollup-kungen

  David Johansson och hans Touratech säljer äventyrsutrustning till motorcyklar. Själv har han som längst åkt de 2500 milen mellan Sverige och Sydafrika på sin motorcykel. Touratech vänder sig till privatkunder som gärna vill känna och klämma på prylarna. Därför är det inte ovanligt att David och hans kollegor är ute på olika event, klubbträffar och mässor. Med sig har de material från Rollup-Kungen.se.
  - Vi hittade inte någon som uppfyllde alla våra krav innan vi började använda Rollup-Kungen, säger David. Läs mer»

  linje

  Ulf Fransson

   

  Rollup-Kungen.se löser allt


  Möt Nelson Gardens reklamchef Ulf Fransson som bland annat berättar om vad som hände när Schenker slarvade bort ett paket han väntade från Rollup-Kungen.se.

  – Rollup-Kungen är fantastiska att ha att göra med, poängterar Ulf. Läs mer »

   

  linje

  Erik Numan

   

  Jobbar gärna med Rollup-Kungen

  Erik Numan är Art director på fönsterföretaget Mockfjärds som arbetar med helhetslösningar som innefattar hela kedjan från tillverkning till fönsterbyte ute hos kund. Erik och Mockfjärds har anlitat Rollup-Kungen sedan starten 2008 och återkommer ofta för stora som små beställningar för sina showrooms, kickoffer, mässor och kampanjer.

  Erik tycker att det fungerar bra att beställa hos Rollup-Kungen. Han framhåller fördelen med att kunna beställa och få priset direkt på webbplatsen. Han betonar att leveranserna från Rollup-Kungen alltid är snabba och när han slipper ta in offert vid små beställningar går det extra snabbt.

   

     Nyhetsbrev
  Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden.
  rollup-kungens betalningsalternativ